Пътуване извън страната

Пътуване извън страната

Пътувайте повече с Autojet Rent a Car!

Предлагаме Ви възможност да посетите нашите съседни страни с наетата от вас колата и да направите Вашата почивка незабравима.

Трансграничните пътувания са разрешени за следните държави: Гърция, Македония, Румъния, Сърбия. Допълнителна единична такса от € 55 се начислява към вашият наем за първата посочена дестинация. Всяка допълнителна страна, която посетите се таксува по € 20. Пътуването извън рамките на България е позволено за определени класове автомобили. Моля уверете се, че желаният от вас автомобил попада в тези категории.

Пътуването извън страната е позволено за следните класове автомобили: MDMR, ECMR, EDMR, EDAR, CDMR, SWMR, SDMR, SDAR, IDMR, IDAR, SVMR, SVAR, FVMR. Гаранционният депозит трябва да бъде депозиран от първия шофьор вписан по договор и е в двоен размер от стандартният депозит за наем на автомобил – когато наемателят ползва превозното средство в рамките на страната.

Трансграничните пътувания за страните: Албания, Хърватия, Словения, Босна и Херцеговина, Косово и Черна гора подлежат на допълнително потвърждение и са достъпни за следните групи автомобили: EDMR, EDAR, CWMR, IDMR, SVMR, FVMR. Административна такса от 150 евро се отнася за споменатите държави, депозита е в двоен размер от стандартният депозит за наем на автомобил – когато наемателят ползва превозното средство в рамките на страната.

За да се разреши преминаването на границата, наемателят трябва да предостави копие от паспорта / личната карта и документите за правоуправление  на МПС най-малко 3 работни дни преди началната дата на наема.

Моля изберете опцията за трансгранично пътуване при резервацията си и ни уведомете за страните, които искате да посетите.

Моля, имайте предвид, че ако не уведомите агентите и не заплатите съответните такса, а решите да напуснете пределите на страната с наетият от вас автомобил – наказателна такса в размер на 250 EUR е бъде приложена.

Информация за SIPP кодовете можете да намерите тук.

Насладете се на наема ви с Autojet Rent a Car и опознайте Европа!