Sofia Airport Car hire – choose Autojet rent a car

03 Jan

Sofia Airport Car hire – choose Autojet rent a car

Коли под наем на Летище София – изберете Autojet rent a car. Опция за незабавно резервиране и анулиране без допълнителна такса. Локации на летище и нови автомобили!

Всички включено в цената

Коли под наем на Летище София – изберете Autojet rent a car. Опция за незабавно резервиране и анулиране без допълнителна такса. Локации на летище и нови автомобили!

Ние ви предлагаме цена, която включва всичко! Нашата форма за изчисление показва точната цена без скрити такси или такси за всички наеми на летище София. На нашата онлайн форма можете да видите крайната цена, ние не прилагаме никакви други такси по време на резервацията или на нашите бюра за наем на летището.

Сигурна и незабавна онлайн резервация!

Ние от Autojet сме щастливи да ви предложим сигурна и незабавна онлайн резервация. След като резервирате и предплатите малка сума – вашият наем е гарантиран. Останалата част от плащането се дължи при взимане на автомобила на летище София или желаното местоположение.

Застрахователно покритие. Колко важно е да имаште нулева отговорност?

Пълно покритие на застраховката за вашата кола под наем. Нашите тарифи за коли под наем на летище София включват пълна застраховка, покритие за отговорност на трета страна, освобождаване от щети при сблъсък (CDW), освобождаване от отговорност при кражба на превозното средство (VTW).

Справедлива политика за гориво!

Най-справедливата политика при допълване на гориво на наетият автомобил Ние прилагаме политика – ПЪЛНО ЗА ПЪЛНО за всички наеми на летище София. Вие получавате автомобила си с пълен резервоар на летище София или избраното място за вземане и трябва да го върнете обратно с пълен резервоар. Ако по някаква случайност пропуснете да напълните колата, защото бързате за полет или просто сте забравили – зареждаме горивото на цената на бензиностанцията. Изпращаме Ви разписката или изчисляваме сумата при връщане на автомобила.

Обичате да посещавате нови места в България- неограничен пробег е включен във вашия наем!

Autojet предлага неограничен пробег за наетият от вас автообил в рамките на България – всички автомобили под наем. Всички наеми на летище София имат неограничен пробег. Само ако решите да пътувате в чужбина, безплатният пробег от 2000 км. за наем се прилага.

Искате да споделите удоволствието от шофирането? С нас вторият шофьор е безплатен

Вторият шофьор е безплатен. Autojet предлага за всички наеми на автомобили от Летище София безплатен втори водач. Просто ни предоставете документи на водача и нашите агенти ще се уверят, че му е разрешено да управлява наетия автомобил.

Зимата е красива само с добри гуми на пътя. В цената е включен зимният пакет!

Без такса за зимни гуми! Друга чудесна оферта от нас за всички коли под наем на летище София е включена в основната цена зимна такса. Всички автомобили са оборудвани безплатно със зимни гуми за периода ноември – март.

Променете резервацията си – ние не ви таксуваме!

Без такси за промени по резервацията. Ние знаем, че плановете могат да се променят по всяко време. Autojet не таксува промени в резервацията до 24 часа преди взимане на автомобила на летище София или на друго място. Въпреки това, ако промените периода на резервация, потвърждението от наша страна зависи от наличността.

Правила за анулиране

Анулирането до 72 часа преди взимане на автомобила е безплатно. Ние възстановяваме всички предплатени суми, ако анулирате резервацията си до 72 часа преди времето за взимане. За анулации след този период ние задържаме само 20% от сумата на резервацията. Нашите правила за анулиране можете да видите тук:https://rentacar.bg/rental-terms/