Карайте повече/ Платете по-малко – Хюндаи И10 с опционално задвижване на пропан-бутан!

04 Dec

Карайте повече/ Платете по-малко – Хюндаи И10 с опционално задвижване на пропан-бутан!

Посрещнете настъпващите празници със специалната ни оферта. Наемете Хюндай И10 със опционално задвижване на пропан-бутан.

Спестете пари и зарадвайте любимите си  хора с подаръци за предстоящите Коледни празници, като се възползвате от новото ни предложение. През Декември, ако наемете Хюндай И10 от Аутоджет рентакар имате възможността да шофирате , като платите жълти стотинки за използваното от Вас гориво.

Новият И10 е малък но просторен, динамичен автомобил,  използващ иновативния 3 цилиндров бензинов мотор със фабрично вградена газов уредба. Този икономичен и екологичен двигател, е световно признат и добре приет на пазара, както заради динамичните си качествата, така и за екологичните норми, които покрива. С предлаганата от нас опция ще намалите разходите си наполовина, а цената на наема ще ви очарова. Поради химическите си свойства пропан-бутанът изгаря по-чисто и количеството на отделяните вредни частици в изгорелите газове е драстично по-ниско, в сравнение с тези при бензиновите и дизеловите двигатели. Така вие се наслаждавате на пътешествието си щадейки природата, и спестявайки пари.

Компактният  Хюндай е достатъчно просторен за да може да пътувате комфортно със цялото семейство до желаната дестинация. Наемът И10 е отличен избор за веселата ски ваканция. Ако желаете да се възползвате от нашето специално рентакар предложение е нужно единствено да поискате това на нашите агенти или да го споменете в своята онлайн резервация.

Ако наемете своя Хюндай И10 с газова уредба сега ще получите и безплатен Wi-Fi като коледен подарък- За да може да се насладите и споделите на своите приятели удоволствието от пътуването с автомобил нает от Аутоджет.