Новата Опел Зафира с автоматични скорости и навигация е налична под наем

12 Nov

Новата Опел Зафира с автоматични скорости и навигация е налична под наем

Специално за нашите клиенти, сме подготвили един от най-утвърдените модели на пазара.

Богато оборудван с навигационна система , автоматична скоростна кутия, и мощен но икономичен двигател.

Сега на ниска цена можете да наемете чисто нова кола, която е една от най комфортните в своя клас. С нея можете да преодолявате разстоянията с наслада от пътуването. Наемете сега и получавате 7 местен луксозен ван SVAR с динамичен двигател, който се управлява с лекота благодаряние на добрият баланс между турбо двигателя и автоматичната трансмисия.

Със своите 7 места, тя е най-добрият избор за наем, като съотношение на предлаган обем срещу ниска цена. Навигационната систма ще ви заведе до най-интересните дестинации за посещение, а висококласната музикална система ще ви съпровожда през приятното пътуване с наетия от Аутоджет автомобил.

Опел Зафира е вашият автомобил за пътешествие из България с вашите приятели. Наемете SVAR Зафира на Аутоджет за да сте сигурни ,че Вие и вашето семейство ще пътувате комфортно и сигурно по време на семейната ваканция.

Ако търсите удобен и просторен автомобил за вашето бизнес пътуване , наемете кола от Аутоджет. За вас можем да предложим комфортна Зафира в елегантен тъмносин цвят и LED дневни светлини. Мултифункционалния волан и вградената инфотейнмънт система ще Ви улеснят при управлението на вградените системи, музикална уредба телефон с блутуут връзка, навигация.

Резервирайте Зафира сега и получавате пълна застраховка на цена от само 7 евро на ден!