Новият Нисан Кашкай под наем от Autojet!

05 Nov

Новият Нисан Кашкай под наем от Autojet!

Нов Nissan Qashqai под наем от Autojet!

Наемете новия Nissan Qashqai с Autojet Rent a Car!

Autojet Rent a Car с удоволствие Ви предлага чисто нов модел SUV – Nissan: Qashqai. Комфортното Ви пътуване е гарантирано от автоматична скоростна кутия, икономичен двигател и комфортен интериор.
Qashqai ви предлага практичен, ефективен и добър за шофиране семеен автомобил. Моделите са оборудвани с дневни светлини (предни и задни), сензори за паркиране отпред и отзад, задната камера,  помощ при напускане очертанията на лентата, които ви помагат да останете на пътя по време на дълги разстояния.

По-нататъшното подобрение на въздушния поток идва под формата на чисти генератори на вихъра на корпуса, които са предназначени да спомогнат за стабилността, да намалят плъзгането и да намалят шума от вятъра. В автомобила фокусът е върху качеството, а не върху безполезни нови технологии. Повечето точки за докосване се чувстват приятно  а дизайнът на волана е както умен, така и приятно да се задържи.

Моделите са оборудвани с подробна система за навигация.

Просто заредете адреса си и се насладете на пътя.

Впечатляващи детайл на автомобила е панорамният стъклен покрив! Семейството ви може да се наслаждава на прекрасното пътуване, гледащо директно в небето.

Новият Qashqai може да се наеме на всяко от нашите местоположения. Ако изберете 7-дневен наем, ние Ви предлагаме промоционалната цена от 55 евро на ден, с включени всички такси! Можете да го направите директно на нашия уеб сайт: www.rentacar.bg или да я поръчате по телефона на нашите агенти: +359 899 05 05 05

Безопасно шофиране

Autojet Rent a Car

Налични автомобили

Страхотно обслужване също